Top 3 proizvoda za borbu protiv celulita

Svi znamo koliko je celulit uporan i koliko je teško izboriti se sa njim. Zato je važno pronaći prave preparate i biti uporan u toj borbi bilo da se odlučite da to radite sami ili u kozmetičkom salonu. Takođe, neophodno je pripremiti se za taj proces jer on često može biti dugotrajan i iziskivati novac i određene promene u načinu života. Tretiranjem tačno određenih regija ubrzava se cirkulacija krvi i pospešuje razmena materija u organizmu, što u velikoj meri doprinosi izbacivanju toksičnih materija koje utiču na stvaranje celulita. Ako ste odlučili da budete temeljni i istrajni, pokušajte da promenite način života tako što ćete unositi dosta tečnosti, odreći se loših navika kao što je pušenje i više se kretati i opuštati. Gelovi i kreme mogu mnogo da pomognu i zato Purple Rain kozmetika ima da vam ponudi tri odlična preparata, i za koji god da se odlučite, sa sigurnošću tvrdimo da će pokazati rezultate.

50222
Pa da počnemo:
Anticelulit ulje za masažu
Anticelulit ulje za masažu je proizvod namenjen ručnoj masaži u kozmetičkim salonima. Ulje je obogaćeno kofeinom, mentolom i kamforom, kao i supstancama koje ubrzavaju cirkulaciju i dreniraju nagomilanu tečnost u zonama ispod dermisa. Za razliku od ostalih ulja za masažu anticelulit ulje za masažu iz linije Purple Rain je obogaćen tečnim parafinom koji ostavlja kožu izuzetno mekanom i elastičnom ne ostavljajući suvišnu masnoću. Ulje za masažu pruža izuzetno dobar kontakt sa kožom tokom masažnog tretmana uz efekte ubrzavanja metabolizma, pospešivanja cirkulacije i izbacivanja nagomilane tečnosti. Masažni tretman uljem iz linije Purple Rain je praćen prijatnim osećajem hladjenja i budjenja procesa u dubljim slojevima kože.

ulje
Gel za kavitaciju
Lagana formula sa ekstraktom hibiskusa i cimeta. Koristi se samostalno, a idealna je za primenu u kozmetičkim salonima za tretman kavitacijom, radiotalasima ili ručnu masažu.

anti gel
Anticelulit vosak
Kombinuje višestruke efekte prirodnih agenasa koji ubrzavaju metabolizam masti izazivajući njihovi razgradnju. Izbacivanje vode iz adipocita se postiže izraženim osmotski efektom i dejstvom prirodnih agenasa. Zahvaljujući lipofilnim nosačima postiže se visoka kocentracija minerala u esktracelularnom prostoru adipocita izvlačeći višak vode, dok ekstrakt divljeg kestena utiče na povećanje propustljivosti kapilara izazivajući efekat drenaže. Kapsaicin povećava vaskularnu propustljivost prema aktivnim supstancama i ubrzava cirkulaciju u ciljnim regijama. Visoke koncentrcije kofeina deluju dodatno diuretički i pospešuju ćelijski metabolizam. Preparat se nakon utrljavanja dugo zadržava u dubljim slojevima kože, delujući samostalno čak i do 30 h nakon utrljavanja. Pri pravilnoj upotrebi rezultati su uočljivi već nakon sedam dana (18% redukcija u topografiji celulitisa). Nakon dve nedelje upotrebe celulita se umanjuje za čak 25% *
*test populacija od 18 žena; primena dva puta dnevno utrljavanjem u prosečnom trajanju od 2 minuta

vosak
Ukoliko ste se odlučili posetite naš web shop, i poručite svoj proizvod što pre.
Javite nam rezultate ili nam pošaljite svoje slike u bikiniju sa letovanja!
Vaše zdravlje, samopouzdanje i lepota su naša inspiracija.

Categories: Stručni saveti