Kako do besprekorne kože lica?

U moru kozmetičkih proizvoda koji se danas nude na tržištu veoma je teško naći onaj koji će odgovarati baš vama, tipu i zahtevima vaše kože. Zato smo se odlučili da napravimo paletu raznovrsnih i pažljivo osmišljenih proizvoda za negu  lica, kako biste pronašli kremu koja je namenjena isključivo vašim ličnim potrebama. Izdvojićemo za vas neke od proizvoda,  pažljivo pogledajte, a onda slobodno podelite sa nama vaše utiske, rado bismo vam dodatno pomogli u izboru. Ostale proizvode možete pogledati ovde.

Da počnemo od kreme na koju smo vrlo ponosni jer je jedinstvena na našem tržištu:

Nano –  krema sa nano zlatom

Poznato je da oralno unešene nano čestice zlata pozitivno utiču na mnoge funkcije organizma, uključujući kognitivne i imunološke. U kozmetologiji koloidno zlato je cenjeno zbog njegovih efekata da ubrzava migraciju aktivnih komponenata, razmenu mikronutrijenata i sintezu kolagena. Koloidno zlato aktivira enzime odgovorne za sintezu kolagena, smanjujući vidljivost bora i hidrirajući kožu iznutra. Čestice zlata takodje pospešuju prirodan put izlučivanja nusproizvoda koji se mogu zadržavati u koži. Obično se u kozmetologiji koristi 24-karatno zlato, medjutim nasuprot uobičajenoj praksi proizvodi Purple Rain inkorporiraju nanočestice 99,9999%-og zlata prosečnog prečnika 20-40 nm, višestruko pojačavajući njegove efekte i izbegavajući mogućnost bilo kakvih neželjenih reakcija. Ovaj visokovredan preparat je obogaćen elastinom, alantoinom, vitaminima C i E i ekstraktom acai bobica koji sadže masivne koncentracije ferulne kisline – jednog od najjačih antioksidativnih agenasa čiji su efekti pogotovo izraženi u borbi protiv oštećenja kože. Nakon samo nekoliko dana upotrebe proizvoda sa nano-česticama zlata koža je vidljivo blistavija, elastičnija i sa pojačanim tonusom.

nano

Purple Rain Royal

Krema kombinuje mehanizme i aktivne ingredijente drugih formulacija za lice, inkorporirajući ih u jedan integralan proizvod sa multiplim efektima protiv starenja, pružajući zaštitu koži protiv radikala, UV zračenja i drugih štetnih agenasa. Kao jedna kompleksna kompozicija, koja cilja višestruke mehanizme, kombinujući najsavremeniju nano-tehnologiju i vredne prirodne sastojke, proizvod je preporučljiv za one koji žele da postignu dugoročne efekte. Maksimalni i dugoročni efekti su postignuti zahvaljujući pravilnim izborom koncentracija aktivnih ingredijenata i njihovim odnosom u finalnoj formulaciji. Krema ima izuzetne efekte na postojeće bore, sprečava nastanak novih bora i daje koži tonus, elastičnost, vitalnost i svežinu momentalno. Proizvod sadrži natrijum-hijaluronat visoke koncentracije, koloidno zlato, sluz puža, proteinske komplekse bakra, mikrokolagen, elastin, alantoin, vitamine A, C, E, glicerin i Argireline®. Krema je obogaćena ekstraktom mimoze i nara, kao i etarskim uljem karanfilića i ruzmarina.

royal

Mythic

Proizvod predstavlja nadogradjenu verziju Purple Rain royal kreme za lice sa pojačanim efektima u borbi protiv bora. U kremu su, pored revolucionarnog Argireline®-a, integrisana još dva proteina nove generacije, koji deluju sinergistički i dodatno pojačavaju „Botox“ efekte Argirelin®-a. Jedan od integrisanih proteina predstavlja komponente ekstracelularnog kolagena, koje ćelije kože prepoznaju kao produkte degradacije, aktivirajući prirodan reparacioni mehanizam. Kao rezultat sinteza kolagena i drugih potpornih molekula kože biva aktivirana. Drugi protein deluje kao agonist enkefalina, odnosno sprečava proizvodnju interleukina-6, koji, kao upalni medijator, izaziva oštećenje kože. Proizvod garantuje izuzetno kompleksan, sinergistički mehanizam reparacije kože, delujući, na ćelijskom novou, sa tri izuzetno moćna mehanizma, inhibiranjem mišićne kontrakcije, iniciranjem sinteze kolagena iznutra i sprečavanjem degradacije postojećih potpora kože. Pored interakcije sa receptorima u dubljim slojevima kože, proizvod je obogaćen i prirodnim blagotvornim agensima, kao što su ekstrakti rastavića (Equisetum arvense) i ginsenga, vitaminima, proteinskim kompleksima bakra, alantoinom i mikrokolagenom.

mythic

Ultra serum protiv starenja kože

Serum se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa nekom od krema za lice iz Purple Rain linije. Maksimalni efekti se postižu u kombinaciji sa nekom od dnevnih ili noćnih krema. Serum se lako i brzo nanosi i apsorbuje i ima efekte brzog izglačavanja starih i dubljih bora, obezbedjujući dubinsku i dugotrajnu hidriranost kože. Proizvod se koristi za čitavu regiju kože lica i sadrži ultravisoke koncentracije hijauronata opsega molekulske mase od 3 200 Da do 1 100 000 Da, mikrokolagena i elastina. Ključni elementi seruma su visokospecifični proteini najnovije generacije, dizajnirani da smanje mišićnu kontrakciju („Botox“ efekat), aktiviraju sintezu kolagena i spreče njegovu razgradnju.

serum

Reservé

Crno vino uživa velik ugled ne samo kao predmet hedonizma, nego i kao vredan proizvod sa izraženim efektima protiv kardiovaskularnih bolesti. Iako bogato različitim antioksidansima i polifernolnim jedinjenjima, „francuski paradoks“ se od strane naučnika uglavnom dovodi u vezu sa rezveratrolom, ključnim fenolom crnog vina. Ovo bioaktivno jedinjenje sa sintetiše u koži groždja, te je zbog tehnologije proizvodnje zastupljeno u značajnim količinama upravo u crnom vinu. Krema za lice na bazi crnog vina integriše antioksidativnu moć ovog božanskog napitka i jedinstvena je na tržištu. Za izradu ovog jedinstvenog kozmetičkog proizvoda koristi se Reservé crno vino. Pored toga proizvod je obogaćen hijaluronatima različite molekulske mase, mikrokolagenom, proteinskim kompleksima bakra i vitaminima. Iako je proizvod  jednako namenjen i muškarcima i ženama, može se smatrati idealnim rešenjem za savremenog, svesnog i markantnog muškarca.

reserve

 

Categories: Stručni saveti